Functionele droomkeukens

Klik op onderstaande afbeeldingen om om een selectie van onze referenties te zien in de categorien Modern, Klassiek en Tijdloos.
         
keukens_modern   Keukens Klassiek  


Keukens komen tot leven dankzij onze praktische oogwenken, technische kennis en maatwerk. Esthetische vormgeving dient samen te gaan met functionele oplossingen. Een keuken vormt het kloppend hart van het huis. Een kookpunt waar gezellig tafelen en
onderling genieten samenvloeit.

Unieke keukens
Landelijk, strak, stoer of design? Unieke klanten vragen om unieke keukens. U creëert uw eigen droomkeuken. Aan de hand van uw wensen en ideale plaatje denken wij met u mee en maken uw woonwensen waar. Voordeel is dat wij niet gebonden zijn aan vaste maatvoeringen. U heeft daardoor vrij spel in het bedenken van uw keuken.

Binnenhuisadvies
Onze beleving van ruimte, gevoel voor vormgeving en oog voor logische routing maken uw keuken verder op smaak. Onze opleiding tot binnenhuisadvies vormt slechts een detail. Of het nu gaat om een leefkeuken, een kookeiland of een combinatie van beiden, elke ruimte heeft zijn eigen creatie. Zodra u ons uw vertrouwen geeft, komen wij bij u thuis.

Keukenrenovatie
Nieuwe fronten, andere laden, grepen of een ander keukenblad? Ook voor een keukenrenovatie denken wij met u mee.

Ongekende mogelijkheden

Onze showroom en de foto’s op deze website geven slechts een impressie van de vele mogelijkheden die wij in huis hebben. Slechts technische beperkingen vormen onze grens.

A-merken en korte lijnen
Werkend met de betere A-merken voegen wij de beste apparatuur en ladesystemen aan uw keuken toe. U heeft de keuze uit diverse ingrediënten. Voor keukenbladen werken wij samen met onze vertrouwde leveranciers. De vervaardiging van de keuken geschiedt in eigen werkplaats. Korte lijnen zijn onze kracht. Een uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding een logisch gevolg.

Hieronder ziet u een selectie uit onze merken. Klik op het logo om naar de betreffende website te gaan!

Atag   Boretti   Bosch   Gaggenau   Jetstone
Liebherr   Miele   Novy   Quooker   Siemens